Подорож до Праги

Подорож до Праги на великодні вихідні
Продовжуючи тему весняних пленерів, ми запрошуємо Вас у дивний, магічний, загадковий і екзистенціальний світ Франца Кафки. Де як не в місті, який став домівкою для надзвичайно талановитого і дивного генія можна відчути атмосферу знайомих творів?

Під час нашої подорожі ми зануримося в світ Праги на рубежі століть, постараємося відчути її австро-угорську атмосферу, проникнемо в таємниці старих вулиць і мостів, увидем будинок в якому народився великий письменник і відвідаємо його музеї.

Почнемо ми наше знайомство з містом в дивовижному місці біля мосту, де Вас чекає приємний сюрприз. І тут же, ми напишемо перший празький етюд. Після чого ми відправимося в музей Кафки, а слідом відвідаємо прототип знаменитого Замку Кафки - Празький Град. По дорозі до Златою вуличці, де він обмірковував ідею «Перевтілення», ми зайдемо в неймовірно красивий готичний Собор Святого Віта. Якщо погода буде до нас прихильна, то Королівські Сади відкриють перед нами свої ворота і ми напишемо ще кілька етюдів парку.

Так само, ми побачимо маленьку Венецію в самому серці Праги і прогуляємося по Карловому мосту, щоб загадати найзаповітніше бажання.

Вранці наступного дня ми продовжимо наше захоплюючу подорож, яка почнеться прогулянкою по одній з найкрасивіших набережних Європи, звідки ми попрямуємо в Єврейський квартал, з відвідуванням Єврейської Ратуші, Мейзеловой, Клаусовою, Староновой і Високої синагоги. І для того, щоб прогулянка по кварталу, який багато років служив будинком для Франца Кафки була повною, ми пообідаємо в ресторані, який носить його ім'я. Тут же, ми знову зануримося в світ живопису і напишемо ще один етюд.

Ну і вже зовсім не повною була б поїздка без прогулянки по Староміської площі, де ми закінчимо наше літературна подорож разом з Кафкою. А вечорами, ми пропонуємо Вам відвідати затишне празький кафе і в теплій, дружній атмосфері поділитися враженнями про улюбленого автора та його безсмертних творах, а так само намалювати картину з нашою чарівною художницею.
 

Вартість пленеру зараз формується і залежить від кількості людей в групі.
За телефонами студії (067 501 49 93 або 095 661 33 81) Ви можете дізнатися деталі та забронювати місце в групі.

Немає коментарів:

Дописати коментар