ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ АРТ-СТУДІЇ “ЛІХТАРИК”

1.Усі бажаючі відвідувати заняття в арт-студії “Ліхтарик” мають щонайменше за день записатись по телефону.

2.Оплата за заняття має вноситися до його початку.

3.Оплата абонементу на відвідування будь-якої творчої майстерні має вноситися на початку місяця.

4.Про відсутність на занятті слід повідомляти щонайменше за день до нього, тоді вартість заняття переноситься на наступний раз і Ви можете відвідати його з другою групою. В іншому випадку, кошти за заняття не відшкодовуються.

5.Якщо заняття анонсоване для дітей, то батьки не можуть прийти замість своїх дітей.

6.Молодші братики/сестрички не можуть відвідувати заняття разом із старшими. Для дітей віком від 5 років у нас діють окремі майстерні. При купівлі абонементу для двох дітей діє знижка.

7.На занятті з дітьми молодшої категорії (5 - 7 років) може бути присутнім лише одна доросла людина (мама, тато, бабуся, дідусь, няня). Всією сім’єю можна прийти на сезонні виставки дитячих робіт та окремі заходи, що анонсовані для всієї родини.

8.Вартість речей, що знаходяться у власності студіі та були зіпсовані (зламані, залиті водою та ін.) відвідувачами студії (дітьми або дорослими, що відвідували заняття або супроводжуючими особами) має бути відшкодована у повному обсязі.

9.Діти та дорослі з явними ознаками хвороби (температура, кашель, нежить) не допускаються на заняття. Діти, що хворіють інфекційними захворюваннями та їх батьки не допускаються на заняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар