Магія гончарного кола

У вашій сім'ї не було гончарів, які могли б передати вам свої секрети ремесла? Це зовсім не біда, адже в арт-студії Ліхтарик є прекрасні майстри, які відкриють Вам секрети роботи на гончарному крузі.

Арт-студія Ліхтарик запрошує вас навчитися давньому ремеслу, яке споконвіку передавалося з покоління в покоління і завжди зачаровувало своєю геніальною простотою і унікальністю.

Глина - натуральний матеріал, який піддається вашим рукам і дозволяє створювати неймовірну різноманітність форм! Наші предки вірили, що глина піддається не лише рукам людини, яка до неї торкається, але і її душі, саме тому з гончарним ремеслом пов'язано безліч легенд і традицій.

Навчитися створювати глиняні предмети інтер'єру - це прекрасна можливість відпочити душею і тілом, створити чудові подарунки для своїх близьких і прикрасити власну оселю.

Спеціально розроблений курс з гончарства дозволить вам поринути в автентичний світ традицій наших предків, дізнатися більше про землю, на якій ви виросли і навчитися створювати такі приємні рукам і очам глиняні дрібнички.

Проходять заняття і в дитячій гончарній майстерні. Вже з першого зайняття діти вивчатимуть техніку ліплення з глини і роботу з гончарним кругом.

Ліплення з глини має заспокійливий і розвиваючий ефект, крім того, процес створення виробу зі шматка мокрої і безформенной глини підвищує самооцінку і вчить, що якщо докласти зусилля, то результат неодмінно буде досягнутий.


Заняття проходять щосуботи і щонеділі о 11 та 15.00 та 17.00 Участь у МК 150 грн.

Запис і усі деталі за телефоном 068 270 70 86 або 095 661 33 81

Немає коментарів:

Дописати коментар