Маршрут по Венеції

Привідкриємо завісу таємниці над маршрутом по Венеції, який ми придумали для весняного пленеру.

Знайомство з найдивовижнішим і незвичайном містом не тільки Італії але і всієї Європи ми почнемо з площі Св. Марка, яка була побудована спеціально для створення ансамблю навколо Собору Св. Марка. Саме тут починається справжня Венеція, тут можна побачити її символи: Св. Марка - покровителя міста і лева - символ євангеліста. Тут ми побачимо унікальну четвірку коней, вивезених з Константинополя, які вінчають портал собору. У напівкруглих склепіннях собору ми знайдемо унікальну мозаїку 17-го століття. Усередині ж нас очікує дивовижна і блискуча мозаїка, яка відкриє нам двері до візантійського мистецтва. Поруч, нас чекатиме палац Дожів зі своїми неймовірної краси залами, побудований ще в 11 столітті.

Наступного дня прогулянка буде присвячена вуличкам, каналам і мостам Венеції. Іншими словами, ми проникнемо в душу цього унікального міста. Ми будемо говорити про Венеціанське Відродження і Казанову. Саме сьогодні ми побачимо відомі палаци Даріо, Барбаріго, Грассі, церква делла Салюте і ще багато чого, що дозволить нам беззастережно закохатися в це місто.
Крім того, нам чекає похід в Галерею Академії, де ми зможемо насолодитися шедеврами таких венеціанських майстрів як Белліні, Веронезе, Тіціан і Тінторетто. Цей музей абсолютно унікальний і ні в одному іншому місці на планеті не можна так відчути силу мистецтва венеціанської школи.

Ну і звичайно ж, ми плануємо відправиться на казковий, різнобарвний острів Бурано. Всі ці дивовижні місця, ми будемо замальовувати в Скетчбук і робити безліч етюдів.

Одним словом, висипайтеся в Києві, оскільки у Венеції Вас чекає дуже насичена програма :)
Вартість пленеру зараз формується і залежить від кількості людей в групі.
За телефонами студії (067 501 49 93 або 095 661 33 81) Ви можете дізнатися деталі та забронювати місце в групі.

Немає коментарів:

Дописати коментар