Намалюйка для дітей

Ви хочете, щоб ваша дитина розвивалася, відкривала для себе нові горизонти, створювала свої шедеври і бачила світ в яскравих кольорах? Прекрасно, тому що ми хочемо бачити в арт-студії "Ліхтарик" багато малюючих і усміхнених маляток. Саме тому нам з вами по дорозі :)

Ми набираємо групу діток на курс  "Намалюйка", що був спеціально розроблений нашою талановитою художницею Марією Леоновою. Програма ставить собі за мету розвивати в дітках художньо-мистецькі здібності, допомогти їм в засвоєнні навичок образотворчої грамоти за допомогою різної техніки і матеріалів, що дозволяють втілити в малюнку образи безмежної дитячої уяви.

В процесі навчання чергується заняття предметного, сюжетного, декоративного малювання, яке створене за принципом наростання складності поставлених завдань. Отримані знання і навички після кожного зайняття нададуть можливість дітям використати їх в подальшому завданні. Наш педагог знає, як подати учбовий матеріал в захоплюючій, цікавій для дітей формі. Ваші дітки отримають море позитивних вражень, відкриють в собі безмежну кількість талантів, радуватимуть вас своїми шедеврами і заведуть собі в групі нових друзів за інтересами!


Заняття проходять в міні-групах, що дозволяє створити найбільш дружню атмосферу і індивідуально підійти до кожної дитини для того, щоб позитивні результати навчання не змусили себе чекати.

Робота з Вашими дітками у “Ліхтарику" мотивує ще і тому, що нам приємно знати -  ми навчимо маленьких геніїв не лише малювати, але й допоможемо розвинути такі особові якості як працьовитість, упевненість у власних силах, уміння організувати свій робочий простір, уміння працювати в колективі, відповідальність, уміння радіти своєму досягненню і досягненням товаришів.

Ми будемо раді бачити Вас і ваших діток у нас в студії!


П`ятниця 17.00, тривалість 1година 
Вартість 100 грн
Запис за телефонами 067 501 49 93 або  095 661 33 81 (Світлана)
















Немає коментарів:

Дописати коментар