Живопис на склі

Якщо Вам хотілося б спробувати себе в чомусь
прекрасному і не банальному, то арт-студії Ліхтарик є що Вам запропонувати! Спеціально розроблений нашою художницею Марією Леоновою майстер-клас з живопису на склі зацікавить навіть найвибагливіших :)

Тільки уявіть: живопис на склі йде глибоко корінням до часів Візантії та античного Риму, а в центральній Європі розвиток цього виду мистецтва припадає на XVII-XVIII ст. В Україні живопис на склі поширився в XIX ст. переважно в західних регіонах.

Художня особливість українського живопису на склі проявляється яскравим колоритом і особливою декоративністю зображення.

Прозоре скло зберігає легкість і дзвінкість кольорів, які стають ще яскравішми в поєднанні з посрібленою чи позолоченою фольгою.

В арт-студії Ліхтарик Вас навчать писати картини на найрізноманітніші теми - від романтичних пейзажів до народних ікон на склі. Ви зможете вибрати, що до душі саме Вам і отримувати максимальне задоволення від процесу і результату!

Якщо Вам до душі писати ікони на склі, то крім всього іншого, ви ще опануєте магічну мову декору народної ікони, долучитесь до історії української культури, яка досі для багатьох залишається абсолютною загадкою, і насправді таїть в собі безліч цікавинок!

Талановита художниця і чудовий викладач арт-студії Ліхтарик, Марія Леонова допоможе Вам створити казкову картину на склі своїми руками, яка буде радувати вас своїми кольорами, доброю енергетикою і створить затишну атмосферу у вашому домі.

Приходьте! Надихайтеся! Створюйте шедеври своїми руками! Відкривайте для себе нові творчі горизонти і відпочивайте душею від повсякденності!

Дату уточнюйте по телефону, тривалость заняття 2,5 - 3 години
Вартість 250 грн
Запис за телефоном 067 501 49 93 або 095 661 33 81 (Світлана) 

Немає коментарів:

Дописати коментар