ART-подорож до Венеції

Ні в одну іншу країну не прагнули художники так як в Італію. Ось і ми вирішили запросити Вас на унікальний пленер у найромантичніше, накрасивіше і чаруюче місто Італії, до Венеції!

Венеція - дивовижне місто, колись найбагатша іреспубліка Європи. Її називали столицею музики, а венеціанська школа живопису володіє неповторними рисами і настроєм. Навіть стилі архітектури, характерні для всієї Європи химерно змінилися тут згідно зі смаком венеціанців.

Багатюща колекція мистецтва зібрана в Палаці Дожів за століття його існування. Але сучасна Венеція ідеї в ногу з часом - ось уже 55 бієнале задає напрямок розвитку мистецтва всьому світу.

Кожен день у Венеції Ви напишете по картині за допомогою нашої чарівної художниці, а так само зробите серію міських етюдів. Це будуть види міста з набережної або з вікна затишної кафешки. Крім того, Вас чекає екскурсія по Венеції епохи Відродження. Ви дізнаєтеся про зв'язок міста на воду з Константинополем.

Маленькі канали, по яких плавають гондоли, що пам'ятають любовні пригоди Казанови. Площа Святого Марка, з якою ми і почнемо свою прогулянку по місту - унікальне місце, що сполучає в собі Ренесанс і таку і властиву Італії готику.

Венеція - це насамперед батьківщина Тиціана. Тут великий майстер писав свої шедеври в надзвичайно насиченою кольоровою гамою. На живопис його надихав прекрасне місто, який славився своїми торговими зв'язками і строкатістю сучасного Тиціанові життя. І його картини, ми безумовно подивимося.

І неодмінно, ми відвідаємо церкву, яку більше 30 років розписував Тінторетто. А щоранку, за чашкою ароматної італійської кави, Вас чекає розповідь про венеціанських живописців, легенди і міфи цього унікального міста.

Відчуйте себе справжнім художником, подивіться на улюблене місто з іншого боку, відсторонитеся від повсякденності і подаруйте собі незабутні творчі враження!

У вартість входять: заняття з малювання з художником кожен день, матеріали для малювання, екскурсійна програма по Венеції, інформаційна підтримка при бронюванні квитків і готелю, допомога з перекладом під час перебування. У вартість не входять: оформлення візи, транспортні витрати, витрати на проживання, харчування, квитки в музеї.

За телефонами студії (067 501 49 93 або 095 661 33 81) Ви можете дізнатися деталі та забронювати місце в групі.

Немає коментарів:

Дописати коментар