Подорож до Флоренції

Флоренція - місто стародавнє як сам Рим, місто, якому протегує сама Флора - богиня весни и квітів. Саме тут в 15в. зібраліся люди, Які одним рухом пензля покінчили зі Середньовіччям.

У наглибшій темряві народжується Світло, і зоря нової епохи народилася у Флоренції, подарувавши нам безсмертні твори Мікеланджело, Леонардо, Рафаеля. Тут на стінах одного палацу можна найти сліди суперництва геніїв Мікеланджело и Леонардо.
 
Тут творив великий Данте, і по стежках его Божественної комедії ми неодмінно пройдемося. Тут неповторний Брунеллескі винайшов закони перспективи, у чому можна переконатися лише поглянувші на купол Санта Марія дель Фьоре, що вінчає прекрасний міський пейзаж своєю Величчю. А поруч, и Самі Врата Раю скульптора Гібберті, які оповідають нам історії Старого Завіту.

Флоренція - це ще й місто Великої династії Медічі, без якої Відродження, мабуть, і не відбулося би. Ми з радістю запрошуємо Вас познайомитися зі спадщиною родини Медічі, Побачити на власні очі шедеври живопису, скульптури та архітектури и зануритися в Епоху італійського Ренесансу. Тому, перший день у нас буде цілком присвячений родині Медічі. Мі пройдемо по місцях їхнього тріумфу і падіння. Мі зможемо Відчути їхню любов до мистецтва, жадоби влади та напруженості боротьби з ченцем Савонароллой. Тут ми побачимо чудові Палаци Флоренції і напишемо кілька етюдів сподобавшихся місць.

Ну і безумовно один день ми прісвятимо Галереї Уфіцци. Тут ми побачимо роботи майстрів різніх етапів епохи Відродження и зможемо простежіти розвиток майстерності великих художників. Нас чекає «Весна» Боттічеллі и «Голова Горгони Медузи» Караваджо, а також безліч шедеврів.

За телефонами студії (067 501 49 93 або 095 661 33 81) Ви можете дізнатися деталі та забронювати місце в групі.

Немає коментарів:

Дописати коментар